Organisatie

Participatie

Participatie draait om het co-creëren van de gemeenschap van Telkesveld en haar rol in De wijk van de toekomst. Om ervoor te zorgen dat de wijk gaat voldoen aan de ambities en behoefte van de bewoners, is er natuurlijk inzicht nodig in onze behoefte. Bewoners bepalen samen hoe ze beslissingen nemen, geld uitgeven en samenleven.


In De wijk van de toekomst is het de bedoeling dat overheden, kennisinstellingen, bedrijven en bewoners op een gelijkwaardige manier met elkaar samenwerken. Iedereen moet dus kunnen meedenken, meebeslissen en meedoen. Maar dit organiseert zichzelf niet.


De participatiecommissie gaat aan de slag met onze rol als Telkesveld binnen De wijk van de toekomst, Brandevoort en Helmond. Zij zoeken ook de samenwerking met andere partijen om de wijk naar een hoger niveau te tillen. 


Wil je actief bijdragen aan het vormen van de Telkesveld gemeenschap? Meedenken over hoe we hier afspraken met elkaar gaan maken en fijn met elkaar leven?
Voel je je ook betrokken bij ontwikkeling van De wijk van de toekomst, en onze rol hierin als eerste bewoners? Meld jezelf dan aan voor de participatiecommissie!

Deel dit: