Dit project is afgerond
Project

Organisatie van Burendag Telkesveld

Geplaatst op 6 april 2023, 00:00 uur
Illustration

Bewoners van Telkesveld organiseren op Burendag meerdere activiteiten om elkaar beter te leren kennen, en omwonenden kennis te laten maken met Telkesveld.

Klaar
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates

Bart Krause


Binnen Telkesveld hebben we een groep bewoners die graag betrokken wil zijn op het gebied 'Sociaal'. En hoewel Burendag 2023 pas plaats zal vinden op 23 septmeber a.s., officieel aanmelden kan vanaf 12 juni 2023. Hoog tijd dus om al na te gaan denken over een activiteit. Hoe gaan we Burendag 2023 in...

lees meer
2
Open de update in eigen pagina

Bart Krause

Project volgens planning

Na een innoverend buurtfeest afgelopen zaterdag (Telkesveld Compleet) was het hoog tijd om de draad weer op te pakken voor 'Burendag'. Vandaag vond dan ook de eerste brainstorm-sessie plaats en ik moet toegeven dat we een superleuk idee hebben bedacht! Initiatieven vanuit onze eigen buurt Telkesveld...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina
1 reactie

Jim Brouns

wo 17 mei 2023 18:08
Lekker op tijd Bart, daar houden we van! Het is dan ook nog eens mijn verjaardag, dus in de avond heb ik nog mijn eigen feest. Één grote feestdag dus!

Bart Krause

ma 5 juni 2023 23:00
Oeh Jim, misschien jouw feestje toch verzetten naar een dag later. Want wat wij organiseren wil jij vast niet missen ;-)